Med ett barn

Minea har lyxen att få vara ett dygn på tumis med mommo. Igår åkte hon iväg och hemma blev vi andra, lite bortkomna utan vår hoppe på plats. Leo somnade som vanligt vid sju. Vi tittade på Soffpotatisarna på tvåan kl 21. Alltså kan inte vänta på nästa fredag. Detta blev snabbt mitt nya favoritprogram. Så urkul!

3

Imorse vaknade den lilla lejonkungen klockan 8!!! Vi som alltid vaknar klockan 6. Hur utvilad kan man känna sig? Sedan lånade han storasysters stol vid frukosten. Vissa privilegier måste man väl ändå ha när man är ensambarn för en gångs skull.

4

5

6

En butiksresa och en lunch senare vilar den lilla och jag ska ta en promenad i solskenet. Vilket värdefullt dygn för oss alla.

7JPG

2 reaktioner till “Med ett barn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s