112-dagen och vändagspyssel

Efter dagis såg vi brandbilen på butiksgården. Bara att kurva in där. Och herrejess vad barnen var intresserade av allt som brandmännen berättade och visade. Så en timme efter normal middagstid rullade vi in på parkeringen hemma. Ganska slut som artister.

3

Men har man lovat så har man. Så efter middagen var det dags för vändagspyssel. Alla hade ju klart för sig vem man skulle pyssla kort åt, tack vare Mineas lotteri här om dagen. Och vi hade en riktigt bra pysselstund. Ska bli kul på söndag när korten ska ges. Ja, som ni ser har Pekka överlevt.

1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s