Små konstnärer

Mineas absoluta favoritsysselsättningar är skrivning, pyssel, modellera och målning. Idag hade Leo målat med vattenfärger på dagis för första gången så vi fortsatte här hemma. Han blev kanske liite besviken när han inte själv fick rå om vattenkoppen. Men annars hann vi ju till och med alla måla innan den yngsta var klar.

3

4

2

Och till kvällen fixade Minea ihop ett lotteri till morgonen där vi ska lotta vem som ska pyssla vändagskort åt vem här inom familjen. Mineas dagisgrupp ska ha vändagsfest här under veckan så hon är riktigt ivrig med att testa alla förberedelser också här hemma.

6 reaktioner till “Små konstnärer

 1. Hej!
  Jag bara älskar din blogg..tack för att du delar med dej av ditt liv.
  Jag undrar om du vill berätta mera om hur er vardag ser ut nu när du börjat jobba? Vem tar hand om vad, matlagning, städning, handla, tid med barnen, egentid, tid för bara dej och din man, träning, vänner..ja får man ihop det? Och hur gör ni för att få ihop jobb med allt det andra?

  Gilla

  1. Tack snälla! Roligt att du läser :)
   Vet du, vi har inte ännu hittat rutiner. Hittills har vi ju haft ungefär sex dagar när alla varit på jobb och dagis. Så det är nog ganska orutinerat ännu. Dessutom finns det egentligen bara jobb och ett par gråtiga hemmatimmar just nu varje dag. Lite trist alltså. Ser framemot att börja vara ute efter jobbet, att ha maten klar när vi kommer hem. När ska man egentligen hinna tvätta kläder? Städa? Veckohandla? om man inte vill göra allt det på veckoslutet. Mycket att klura ut ännu.

   Gilla

 2. Hej Danni!

  Läser din blogg ofta, men kommenterar sällan :) Var har du hittat ert vita runda matbord? Har letat länge efter ett bra sådant just i den stilen. Tack för en fin blogg!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s