Veckoslutens betydelse

Hej hej! Dagarna bara går här. Känns lite konstigt när bloggfria dagar passerar. Bloggen brukar ju höra till min dag som vilken rutin som helst. En stund vid datorn när barnen somnat. Men the real life har regerat på sistone.

Veckosluten är nu mer betydelsefulla än tidigare. Nu är det fyra personer som ska få varva ner och vara hemma och samtidigt ska vi hinna göra de saker som inte blir gjorda under veckan. På vardagarna är hemmatimmarna ordentligt begränsade. För Leo är det tre kvällstimmar innan han lägger sig och för Minea fyra. Och också under dessa timmar är huvudsaken att alla får varva ner och vara tillsammans.

Igår var det dags att fira årets andra trettioåring bland mina vänner. Ja, det duggar tätt med trettioåringar i år. Vi firade på The Cock. Så god mat. Åt både sniglar och vongole. Och sällskapet. Tio plus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s