Akut längtan

I maj är det fem år sedan vi gifte oss med Pekka. Efter bröllopet åkte vi iväg på bröllopsresa till Skiathos och hade en härlig vecka där. Där och då bestämde vi oss för att fem år senare åka tillbaka till samma ställe.

Nu vet vi inte riktigt. Blir det Skiathos, något annat (är fortfarande väldigt sugen på Kroatien) eller blir det en vintersemester nästa vinter istället? Men idag slog värmelängtan till. Tre dagar regn mitt i vintern räckte för mig.

wpid-Photo-6-feb-2014-1910.jpg

wpid-Photo-6-feb-2014-1304.jpg

Gran Canaria januari 2014

IMG_3306

IMG_3290

Rhodos juni 2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s