Första dagen

Den började ju sannerligen ganska knaggligt hela vår dagis- och jobbvardag. Först fick ju Leo vattkoppor som pågick nästan hela mjuklandningen. Han hann i alla fall landa ett par dagar sedan. I måndags när alla skulle vara redo för jobb och dagis fullt ut vaknade Minea med feber. Igår var hon i skick igen och idag. Halleluja! Alla ute genom dörren klockan 7.20 och iväg mot jobb och dagis. Leo trivs urbra och Minea lika bra som förr. Så skönt!

Nu undrar jag en sak också. Vilka är era bästa ”ladda om efter jobbet”-tips? Tycker att jag känner mig så sjukt trött när vi hela gänget landar hemma. Två trötta barn och en trött mamma. Väntar på mildare temperaturer så att barnen ska tycka att det är skönare ute. Då laddar vi nog ute.

2 reaktioner till “Första dagen

  1. Hos oss blir det oftast en kort stund framför tvn kramandes. Jag behöver sitta ner och vila mig efter en hektiskt dag på jobbet (dagistant+preggo). Och Winston behöver min/vår närhet. Efter det blir det nya rullor och mat äts etc.. ☺️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s