Efter en lång innevecka

Nå nu! Efter en lång innevecka har lilleman fått vara ute idag. Snön har han varit så fascinerad av när han suttit i fönstret och ååhat över den. Och nu var det inte längre något fönster mellan honom och snön. Nu fick han uppleva den.

Pekka byggde snötunnel med de större barnen. Alla tre lika ivriga.

5 reaktioner till “Efter en lång innevecka

 1. Får jag fråga en sak gällande Mini Rodinis halare? Köpte just på rea en i storlek 110 åt 4-åringen, som jag tror går också nästa vinter (hon är nu 103 cm lång). Men så skulle jag också vilja köpa en åt 1-åringen för nästa vinter. Han är nu ca 77 cm lång. Och funderar på en i storlek 92 till nästa vinter. Vad tror du? Vilken storlek har Leo nu, 80 eller 86?

  Gilla

  1. Absolut! Nå alltså. Minea har nu 104 (tror hon är ungefär lika lång) som börjar vara nippanappa nu. Köpte ju den mitt i förra vintern. Köpte nu 116 till nästa vinter. Hoppas hon inte drunknar :D Och Leo har nu 92 (ingen aning hur lång han är) men den kommer säkert att gå just denna vinter till slut. Men obs. Våra barn har långa ryggar så de behöver ofta en storlek större overall o skjortor för att inte börja spänna i grenen. Till Leo köpte jag 98 till nästa vinter.

   Gilla

   1. 92, åhå! :) R har haft en pop vinterhalare i storlek 80 nu och han har också lång rygg. M har däremot långa ben och kort rygg. Så svårt! Kanske jag inte vågar köpa en nu.

    Gilla

   2. Nåjo. Han använder nog annars också bara 86 och nu så småningom 92 kläder. Så overallen är köpt så att han ska kunna ha den till mars/april. :)

    Gilla

   3. Nå man kan alltid chansa och hoppas på det bästa. Tycker att det är lite lättare nu när man har ett storasyskon att gå lite efter :)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s