Första två

Vilken start! Vi kan ta det från början. Gårdagen gick som en dröm. Min jobbdag var just så bra som jag minns jobbet som bäst. Leo trivdes på dagis den lilla timme han mjuklandade där och Minea hade haft en fin första dag på dagis.

Ännu klockan 6 imorse hade jag känslan av att denna dag skulle bli minst lika super. Hade tagit Leo bredvid mig en halv timme tidigare och han låg och sov djupt på min arm. Så mysigt. Sedan steg vi upp. Leo hade fått vattkoppor. Mycket väntat men jättetrist med tanke på mjuklandningen. -30 ºC. Bilen startade inte. Inte heller en halv timme senare. Jag mot busshållplatsen och Minea fick stanna hemma idag trots att hon väntat på sin alla första dagisfredag på stora sidan.

Så kom jag till jobbet och resten av dagen blev fin. Också på hemmafronten hade de haft en lyckad dag. Jess.

På hemvägen var det så vackert. Så skönt att jag fick skjuts med en kollega.

Ännu en minikvällspromenad bara för att det var så himla vackert på allén ikväll. Nu veckoslut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s