Sista lediga

Det hittills så avlägsna sen i januari är nu här. Imorgon börjar jag jobba igen, Minea återgår till dagis och Leo inleder sin dagiskarriär med mjuklandning tillsammans med Pekka. Stor dag för vår familj imorgon med andra ord.

Jag har försökt fixa och trixa inför dagisstarten. Alla regnkläder, stövlar, extrakläder, mjukisdjur, mappar, foton och what not är nerpackade till dagis. Allt märkt, såklart. Själv har jag börjat på med jobbet för några dagar sedan här hemma för att vara lite up to date imorgon. Ikväll har jag packat om väskan. Från blöjor, pixiböcker och leksaker till jobbväska.

Julgranen åkte ut idag också. Här i området har vi varje år på trettondagen en granbrasa dit alla för sina julgranar. Helt ypperligt system. Så vi har plundrat julgranen och Minea har gått på kalas.

Och vill ni läsa mera om mig och mina dagar så finns en intervju med mig uppe på sevendays. Artikeln hittar ni här.

8 reaktioner till “Sista lediga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s