Pox.

Här spelar vi i vår nystartade Pox-orkester. Det är Pricken och hennes lillebror och så vi föräldrar. Det är xylofon, maracas, trumma, munspel och blockflöjt. Så ser vi lite på film, byter till att gå upp och spela lite innehockey, leker med tågbanan, nya tåget och det nya parkeringshuset. Julkul hela vägen helt enkelt. Pricken mår riktigt okej faktiskt. Tack till PoxClin för lindringen.

Takkasetet som Pekka fick i julklapp blev förresten helt ypperligt i vårt hem. Materiell lycka för frun också.

7 reaktioner till “Pox.

 1. God fortsättning! Så ni fick kopporna då, såg lappen där på dagisdörren och undrar hur länge det tar innan andra ändan av huset har epidemi… Trist såhär på julen då kanske, men sen är det överstökat, hoppas det går fort förbi utan värre mankemang! Vanligt potatismjöl funkade åtminstone fint som lindrare/uttorkare på Leon då han var koppig i tiderna, vet inte varför men skadade ju inte att testa åtminstone;)

  Gilla

  1. Tack det samma! Ja visst. Vi ska hoppas på att Leo skulle få det nu snabbt också och inte när han ska mjuklanda. Tack för tipset om potatismjöl.

   Gilla

 2. Låter som en härlig jul, utom vattkoppor då. Här har vattkopporna lyst med sin frånvaro, trots att vår äldsta började sin dagiskarriär 08/2012… Har ju varit otaliga epidemier o också lillebror som varit på dagis ett år nu har varit koppfri. Hoppas de lugnar sig snabbt historia er o hon kommer lindrigt undan! Allt stöd också till er föräldrar!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s