Uppesittarkväll

Jamen, vi börjar ju ha det mesta under kontroll inför morgondagen. Pekkas syskon har varit ute på tomterunda så vi hade dem på glögg här. Också svågern har tittat in med en del av deras packning inför julfirandet hos oss. Sista kalenderluckan i paketkalendern är fixad. Dukningen är påbörjad. Men ni vet, med alla dessa barn i huset äter vi hundra gånger och hela tiden. Så det är bara dukning nummer ett som Minea och jag hann satsa på lite extra.

Pekka grejar färdigt rosollin och jag har bänkat mig i soffan. Vi ska kolla på Parneviks jul (som man saknat den familjen i teverutan) och sedan är det dags att sova gott. En natt till julafton. Iiik. En av årets mysigaste morgnar att vakna till.

God jul på er alla!

2 reaktioner till “Uppesittarkväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s