Grankulor är inte handbollar

Ja ja! På lördagkväll köpte Pekka en gran och i går klädde vi den. Det var ungefär lika avslappnande som att handla julmat med två barn dagen före julafton. Leo som är en bollfantast kastade omkring grankulorna som om han varit på handbollsträning. Minea hängde upp pynt runtom i granen medan jag svansade runt granen med ljusen. Pekka sprang mellan oss alla och redde upp allt trassel och mosade kulor.

När granen väl var klädd lugnade sig situationen och den har faktiskt fått vara i fred. Nå, vi har kanske lite diskuterat att kulorna är inte är handbollar, men annars har det gått bra.

Små tomtar.

10 reaktioner till “Grankulor är inte handbollar

 1. Vi klädde granen igår och den yngre va nog av den åsikten att bollarna mest va till för att kastas och alla lampor måste hon kolla om de var varma. Medan den äldre då tyckte att more is more och absolut skulle ha alla pynt vi äger i granen. Puh! Vi körde som tur är på plastgran i år för den yngre tornadon kommer nog inte kunna låta granfan vara i fred skulle jag gissa.

  Gilla

 2. Fin blev ju granen. Vi klädde vår medan 1-åringen sov dagsömn ;). Men alltså, var har du hittat mattan under granen? Söker efter en, men har ännu inte hittat den perfekta… Tack i förväg. Och ha en riktigt skön och avkopplande jul med familjen!

  Gilla

  1. Jag tror att mattan är från Hemtex för något år sedan. Men nu är jag inte alls säker. Så konstigt att 1-åringen råkade sova just då ;) Haha! Ha en skön jul ni med!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s