Hemmadagar

Sista dagarna innan jullov nu. Dock fick Minea en hemmadag idag när dagis hade personalbrist. Jag måste säga att jag ändå tycker att det är supermysigt att vara hemma med båda barnen nu. Leo är ingen bebis mera utan behöver verkligen program hela dagarna. Det är kul för barnen att ha sällskap av varandra. Jag vet också att hemmadagar blir en bristvara framöver. Efter jullovet blir det ju en helt ny vardag för vår familj i och med att jag börjar jobba på heltid.

Imorgon får vi Leos blivande egenvårdare på hembesök från dagis också. Så på alla sätt märker man att dagisstarten närmar sig för honom. Den är bara ett jullov ifrån nu.

Ja självklart kan lilla gubben öppna porten själv nu också. Hittills har jag kunna klä mig sist medan barnen har väntat utanför. Nu är det inte så säkert längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s