Inte riktigt min dag

Den första smällen kom imorse när jag just satt igång med veckohandlingen och pappa ringer. Han skulle just vara hos oss. Vi hade ju stämt träff och jag hade glömt bort det. Ni vet, pappa bor inte nära oss alls, så varje träff är betydelsefull. Så dåligt av mig att missa.

Efter många om och men under dagen kom en till smäll när jag öppnar askarna med årets julklappar (ja, fotoböcker) och jag får syn på sex stycken böcker som är från ifjol!(!!) Påriktigt. Fru Paalosmaa har gått och beställt fjolårets böcker istället för årets. Kan det vara sant? Ett samtal till kundtjänsten på Ifolor senare får jag veta att det går att returnera böckerna och beställa nya. Vilken lättnad.

En mycket bra sak var ändå att den nya tavlan blev ypperlig här ovanför Stringhyllan.

En reaktion till “Inte riktigt min dag

  1. Låter precis som något jag kunde göra, beställa fel böcker. Jag ska kolla en gång extra då jag beställer :)
    Jag har istället gjort bort mig idag få jag kontaktat gårdskarlen om att jag glömt nyklarna hemma. Fem minuter senare hittade jag nyklarnai min jeansficka.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s