Två pepparkakshus

Det blev faktiskt två pepparkakshus hos oss i år. Det stora, sneda more is more huset blev klart direkt på lördagen. Lutande och fint. Det lilla blev kvar på en tallrik i väntan på dekorationer. När jag mosade i banan i Leos morgongröt på söndagen satt han så tyst och stilla i sin matstol och väntade. Då hade han sträckt sig efter pepparkakshuset och satt där och knaprade på plattan som huset stod på. Han såg så nöjd ut. Själva huset hade han lämnat i fred så idag köpte vi lite franska pastiller och Minea fick också det dekorerat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s