Självständighetsdagen

Ge våra barn en IKEAkass och det ser ut såhär. Så ser det visserligen ut utan kassar också. De tumlar runt såhär mest hela tiden. Roligt ända tills det inte längre är roligt. Det slutar nästan alltid i tårar, om vi säger så. Självständighetsdagen inget undantag.

Sådär annars har det varit stort fokus på släkten denna weekend. Och visst var det otroligt skönt att landa hemma, tända ljusen och se på balen till kvällen. Och ganska stor kärlek till min nya halsduk från ICHI som jag köpte på lördagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s