Bloggkväll i Karis

Det har inte direkt varit brist på sysselsättning denna weekend. Igår pressade vi in pepparkaksbak, diamantbröllopsfest i Ekenäs och en bloggträff i Karis för mig på kvällen.

Linda och Sandra hade ordnat en jättefin bloggkväll. Träffen gick av stapeln i Lindas butik DinoDina. Och mina ögon blev stora som tefat när jag hörde att vi skulle få shoppa till halva priset under kvällen. Det blev rätt många plagg för min del faktiskt. Både till mig och till min man. Älskar ju DinoDinas utbud för både kvinnor och män.

Anni och Sandra var lyckliga i sin kameradiskussion.

Anni vann utlottningen av Annie Sloan Chalk Paint från Design West.

När vi shoppat en massa (Jo, jo jag gick till kassan två gånger. Don’t ask!) förflyttade vi oss till KW. Så mysigt ställe, god mat och framför allt bra sällskap.

Måste få återkomma till goodiebagen i ett annat inlägg. Det såg ut som härliga grejer i den.

Så tusen tack Linda och Sandra för kvällen och tack till er alla andra. Så roligt att träffa er. Puss.

11 reaktioner till “Bloggkväll i Karis

  1. Roligt att träffa dig på riktigt efter att ha läst din blogg länge :) Jag märkte att jag var lite förvirrande i mina svar om våra barn, men kanske du förstod :)

    Gilla

    1. Karin, tack det samma! Det var härligt att få prata med dig också. Jag gick in och läste din blogg när jag kom hem och insåg att jag nog läst delar av er historia tidigare. Förlåt för att jag inte kopplade ihop dig med bloggen direkt. Sköt om dig! kram

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s