Dagisjulfest i skogen

Vi har fått ta del av en så mysig dagisjulfest idag. Den ordnades på det ställe i skogen som barnen brukar besöka varje vecka. Och personalen hade ordnat så vackert med ljusslingor och lyktor där. Barnen hade också med lyktor och ficklampor. Barnen sjöng sånger och det bjöds på pepparkaka, saft och glögg. Verkligen mysigt!

Och påriktigt blir jag så ödmjuk när jag tänker på det fina jobb dagispersonalen gör med våra barn varje dag. Det minsta vi kan göra är att tacka dem för dagen varje dag. Men till jul och sommar tycker jag det är fint med ett större tack. Den här gången samlade vi familjer ihop till presentkort åt personalen i gruppen.

2 reaktioner till “Dagisjulfest i skogen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s