Glad lillajul!

Allt går inte alltid enligt planerna. I ett års tid har Minea väntat på julmarknaden i Ingå och glöggen hos våra vänner efteråt. Men i år var det bara jag som fick åka. Vi har två små med förkylningsrester här hemma. Jag njöt, för första gången på ett bra tag av några egna timmar. Så nyttigt mellan varven.

Till kvällen hade någon liten tomte varit i farten och lämnat paket på trappan (också någon mormortomte hade varit i farten). Barnen fick We are all unique pyjamasar, som jag nog tänkt till julen men som Minea hade ett skrikande behov av redan nu. Som ett härligt tillägg kom det små skjortor med pyjamasarna. Lilly-dockan fick genast på sin. Och vi fick en riktigt fin lillajulskväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s