Buu-dagen

Dagen började som vanligt tidigt. Vardag som helg. Det är speciellt damerna i familjen som är morgonpigga och vi fixade en god breki. Efter lunch lämnade vi männen i våra liv hemma och åkte iväg till BUU-dagen tillsammans med schwester och Milton. Vi fick en kul eftermiddag tillsammans.

När vi diskuterade dagens favoriter på hemvägen var det handdockor av sockor, Eva i julkalendermaskinen och tatueringar som tog hem vinsterna. BUU-showen var så omtyckt av barnen, discot välbesökt, att stämpla var kul och gissa om färgläggning var hur rolig som helst. JA! Jag kan säga att med våra treåringar var eftermiddagen superlyckad och uppskattad.

Efter BUU-dagen hade vi gäster. Inte vilka gäster som helst, utan den familj som bodde i vårt hus tidigare. Det var härligt att ha dem här igen. Som om de hämtar husets äkta känsla, som om de hör hemma här. Tillsammans njöt vi av årets första glögg och pepparkakor med brieost. Och vi fick en så vacker lykta av dem. Den fick direkt paradplats på farstukvisten.

En reaktion till “Buu-dagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s