Julklappstips och rabattkod till Bubonina

I samarbete med Bubonina.

Tidigare i höst droppade Buboninas julkatalog ner i postlådan och vår bokmal till dotter blev givetvis genast så ivrig att hon direkt började klippa ut bilder ur katalogen och därmed skapade en julklappslista. Det var Mumin, musik, pysselböcker, Skalman. Allra viktigaste Skalman. Nu är det ju lite spännande för jag har fått hem önskeböcker och Skalman och de ska packas in och bli julklappar. Psst, säg inget till barnen.

Bubonina är en bokhandel som specialiserat sig på pedagogiskt material för barn på olika språk. Ni förstår varför jag gillar dem så mycket! Speciellt tacksam är jag för utbudet av svenska och finlandssvenska böcker där.

Och nu närmar sig Buboninas 1-års dag med stormsteg. Lördagen den 28.11.2015 klockan 11-15 blir det fest i Buboninas butik i Forums köpcentrum i Helsingfors. Fina produkterbjudanden, bordduksfärgläggning, ballonger, lite smått och gott att äta och dricka. Och klockan 10-14 kommer även författaren Carina Wolff-Brandt att vara på plats och signera sina böcker som kan köpas där. Till evenemangets facebooksida kommer du här.

Nu har jag glädjen att ge mina bloggläsare en rabattkod till bubonina.fi. Med koden danni10 får ni 10% rabatt på alla normalprissatta produkter. Erbjudandet gäller också i den fysiska butiken i Forum i Helsingfors. Det vill säga genom att nämna mitt namn eller bloggnamn vid kassan får ni rabatt även där. Erbjudandet gäller till och med söndag 6.12.2015. När ni handlar på bubonina.fi behöver ni gå in via varukorgen för att kunna skriva in rabattkoden innan ni skyndar vidare till kassan.

Happy julklappsshopping everyone! Och kom ihåg våra finlandssvenska företag när ni shoppar.

10 reaktioner till “Julklappstips och rabattkod till Bubonina

  1. Ååh tusen tack för tipset! För en Åbobo som jag är den här butiken helt okänd. Men handlar ju så gärna de hårda paketen här än typ på suomalainen.

    Gilla

  2. Rekommenderar varmt Carina Wolff-Brandts böcker för barn. Vi är nu mitt inne i den nyaste boken om Kalle Knaster, och både barnen och jag gillar. En hunds memoarer tycker jag att passar redan åt ganska små kapitelbokslyssnare.

    Gilla

  3. Ser att du har Den magiska mattan! Helt suverän bok! Var på Vivian Seeges workshop i början på hösten och meningen är att börja använda materialet med barnen på jobbet… eller hemma 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s