I egen takt

Att ligga kvar i sängen lite längre och lyssna när Pekka och Minea börjar skramla nere i köket. Då vet man att det nalkas god frukost. Efter frukosten tog vi en lugn förmiddag hemma. En massa fix för mig och en fin ro för Minea att leka längre lekar. Väldigt lycklig liten mamma med sin Lilly docka. Och Leo får vara med på ett hörn. Han får vara storebror som dricker ur Lillys pipmugg.

Så hade vi ju födelsedagskortspyssel också. Minea skriver och skriver.

Och sedan gick vi på kalas. Lilla systersonen. Fem år. Minns så väl när han var liten som en chipspåse. Kolla bara.

Och än en gång drunknade jag lite där i arkivet. Den här bloggen har ändrat en hel del sedan början. Den har varit med om studietid, bröllopsplanering, flyttar, graviditeter och barn. Jag ser att det finns månader då jag skrivit långt över hundra inlägg. Bloggen var mitt instagram då. Nu ser jag hur folk ber om ursäkt om de skriver mer än ett inlägg per dag. Är det inte bara härligt om bloggare vill uppdatera? Skriv!, säger jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s