Livet här och nu

Lite svårt att formulera sig idag. Sjävklart har tankarna snurrat en hel del kring det som sker i världen just nu. Självklart. Ändå är jag så otroligt tacksam, just en dag som denna att jag har de små liven som håller mig sysselsatt precis hela dagen. De busar på som vanligt och påminner om det alldeles vanliga livet. Här och nu.

Tidigare idag besökte hela familjen Country White. Pekka köpte den här Double Hurricane lyktan från Riviera Maison och tillsammans valde vi ut ett te (efter att ha smakat på diverse sorter) ur Niipperis sortiment. Urgott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s