Adventskalender och Enjoy Candles

I samarbete med Aveo. Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Igår hämtade vi ut ett efterlängtat paket på posten. Ett räknehus (Minea var överlycklig över att hon skulle få ett räknehus) och ett ljus hade vi beställt.

Det hon inte visste tidigare var att det var en adventskalender från Ferm Living som hon räknar med. Och det som är helt säkert är att hon inom kort inte mer kommer att hoppa från nitton till tjugoen när hon räknar till trettio. Nej hon kommer att ha stenkoll innan jul. Det ska bli spännande att fylla alla luckor med paket. Barnen ska få öppna varannan lucka. Innehållet är ännu lite hemligt förstås, vi har ju en liten kalenderöppnare i läsarkretsen här men det blir nog saker varvat med aktiviteter. Kalendern hittar du här.

Ett nytt Enjoy Candles ljus köpte jag också. Trodde aldrig att jag skulle bli så hooked på de här ljusen som jag blev. De är tända varje kväll och det känns så skönt med säkra ljus när barnen rusar på i vanlig takt. De två mindre hade jag från tidigare och nu fick det största ljuset komma med i samlingen. De här ljusen skulle jag säga att är ett hett gåvotips i jul! Ledljusens Rolls Royce.

Desstuom vill jag tipsa om Aveos nästa kundkväll som verkligen låter hur mysig som helst. Den går av stapeln tisdagen den 24.11.2015 kl. 18-21. Den här gången passar det inte mig att åka hela vägen till Vasa men kanske det passar dig? Utöver inspiration och godsaker som Aveo bjuder på shoppar man även billigare denna kväll. Dessutom kommer Julia Bäck att signera sina nya tavlor på plats. Tavlorna hittar du här. Låter hur bra som helst.

4 reaktioner till “Adventskalender och Enjoy Candles

  1. De där ljusen vill jag ha av. Har hittills varit lite skeptisk, men de ser ju fina ut på riktigt. Och det där med barnen och ljusen är ett stort plus. Jag ska skriva till julgubben tror jag bestämt. Blink.

    Gilla

    1. Jo de är nog så bra och behändiga. Och vackra tycker jag! Jag älskar levande ljus och har på många varje kväll. De här är ändå ett fint komplement.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s