Lite mysbelysning

Fortfarande saknas det en massa lampor hos oss. Liksom mindre, mer mysiga lampor. Ni vet det där med sju ljuskällor per rum, va? Kan ni tro att min favoritsak under en mörk kvällspromenad är att kolla in i folks hus och se hurdan belysning de har?

Det kan gå flera kvällstimmar till att jag surfar runt och letar den perfekta golvlampan eller den lilla bordslampan. Och när jag för tredje kvällen inte hittar någondera så skapar jag något själv.

Den här gången sänkte jag ner en ljusbollslinga i en stor lykta (obs! tillräckligt öppen och utan lock!). Ja en varning har jag också till er. Testade först att lägga ljusbollarna i vår bålkanna och det såg faktiskt bra ut. Men hela ljusslingan överhettades och som tur slocknade den själv istället för att fatta eld. När jag tog ut den ur kannan luktade det riktigt bränt och alla lampor var svarta. Tur att bollarna i sig klarade sig och jag köpte en ny ljusslinga till dem bara. Ni kan tro att jag håller stenkoll på att det hålls svalt nu och det gör det.

2 reaktioner till “Lite mysbelysning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s