Liten inredningsassistent

Lilla inredningsassistenten och jag på en kort shoppingrunda. Minea tog av sig skorna, satt sig bekvämt i något som såg ut som världens skönaste fåtölj och meddelade att hon väntar i sin stol tills jag är klar. Stundvis gick vi tillsammans och stundvis satt hon där och väntade. Mycket bra shoppingsällskap.

Hem kom jag med exakt det jag behövde. En ny ljusslinga till mina ljusbollar och en stor lykta. Ska visa er i något skede. Kan fortfarande tacka mina vänner som gav oss ett presentkort till Cobello i inflyttningsgåva. Nu är det använt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s