Utlottning: Namnsmycke

Inlägg i sammarbete med MinaNamnsmycken.se

Hurra mina fina läsare! Nu är det dags för en utlottning. I samarbete med MinaNamnsmycken.se lottar jag ut ett valfritt namnsmycke med valfri text och kedjelängd. Det enda du behöver göra är att kommentera här att du är med. Om du vill får du gärna skriva vilket namn/ord du skulle välja om du skulle vinna. Jag är så nyfiken!

Ni kan delta i utlottningen fram till torsdag 5.11.2015 klockan 21.00. Lycka till!

Själv valde jag oui (det franska ordet för ja) och modellen på halsbandet är Carrie. Skulle absolut ha valt mitt namn men jag har från tidigare ett nästan likadant i silver med mitt namn på. Så nu fick det bli ordet som också var Leos första sak att säga, ouuuiiii. Fransosen vår.

86 reaktioner till “Utlottning: Namnsmycke

 1. Skulle vara jätte roligt att vinna. Men e tråkig nog och skulle välja mitt eget namn eftersom jag aldrig hittar ens en penna mitt namn på :)

  Gilla

 2. Vad fint! Mitt smycke skulle ha Anna, A eller habibi – arabiska för älskling och ett ord som jag tycker är både vackert, gulligt och roligt.

  Gilla

 3. Ooo vilken tävling!! Älskar smycken med någon större betydelse! <3 Ett namnsmycke skulle nog bli en kiva julklapp till mej själv. :)

  Gilla

 4. Jag vill oxå vara med och tävla! Antar att jag sku välja mitt namn på något sätt men vinner jag måste jag nog riktigt fundera efter 😊

  Gilla

 5. Åh, så roligt det skulle vara att vinna!! Har precis beställt ett ”pararmband” där det står barnens namn. Väntar med spänning på att det skall anlända. Så ett kompletterande halsband skulle ju sitta fint… Men vad det skulle stå på halsbandet, det får jag nog tänka på :). Passar på att tacka för din fina blogg! Gillar starkt, och kollar fortfarande efter nya inlägg dagligen.

  Gilla

 6. Är gärna med och tävlar, har aldrig någonsin vunnit en utlottning tidigare, så nu skulle det ju vara exra fint. :) Texten var svårare, kanske klassikern med eget namn, eller ordet faith.. Håller tummarna tills imorgon! :)

  Gilla

 7. Har funderat på ett sådant smycke till vår äldsta dotter som fyller precis innan jul. Självklart med hennes namn Nepele.

  Gilla

 8. Oj detta vill jag också vara med och tävla om att få! Hade gärna haft båda barnens namn på halsbandet eller sen mitt eget! Härliga är de!

  Gilla

 9. Javisst är jag med! 😊 Moddelen på halsbsndet skulle vara Carrie med mitt eget namn. Har länge önskat ett halsband som det skulle stå mitt namn på. Tack för en fin blogg!

  Gilla

 10. Jihuuuu! Oj smyckena är så fina! beställde en åt min kompis då hon fyllde år och kunde gärna tänka mig att ha ett likadant! Det sku gärna isåfall få stå Andrea.
  Kram!

  Gilla

 11. Åååh, vill ju såklart vara med och tävla. Skulle kanske välja ordet ”Liv” som en symbol för livet och för Livia 😊

  Gilla

 12. Jag vill gärna ha ett namnsmycke! Antingen med mitt eget namn eller någon av döttrarnas. Måste fundera på saken om jag vinner! 😄

  Gilla

 13. Deltar! Jag tror jag skulle välja min guddotters namn och ge smycket åt henne som födelsedagspresent. Hon är just i den åldern att hon skulle uppskatta det mycket.

  Gilla

 14. Jo fördriver gärna dagen med tävling. Har redan med eget namn så vet inte vad jag skulle vilja ha för ord/namn nu, måste fundera vid ev vinst

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s