Allhelgona och halloween

Lördag. Hela familjen samlad och ingen brådis på morgonen. Croissanterna i ugnen och frukost med till och med saft på bordet. På lördagen kan man spräädä lite. Vi fick också titta på den finaste av aftonrodnader medan vi satt där och åt, pratade och bara var tillsammans. Tänk att hela familjen satt tillsammans vid bordet i en dryg halvtimme. SATT. TILLSAMMANS.

Klockan nio gick vi redan ut och började jobba på gården. Ni vet, buskarna som vi gräver upp just nu, alla löv och kvistar. Borta. Det är väl nu man påriktigt borde anlita en trädgårdsplanerare!

Sedan var det gårdstalko i någon timme innan det var dags att göra sig igång.

Till vår allhelgona hör det att gå till svärfars grav. Önskar bara att han hade fått träffa sina barnbarn. Och önskar minst lika mycket att barnen hade fått träffa sin farfar.

Idag var vi också inbjudna på Halloweenfest hos syrkki.

Snyggt gäng vah? Mamma tog bilden och partyt var igång.

De hade verkligen satsat på halloweentemat med pumpor och allt.

Minea trivdes inte länge som spöke så hon ville föga överraskande vara stor fotbollskille resten av festen.

Här ser ni systeris Köpenhamnshopping, brickan, ni förstår. Hjärta.

Vi blev bjudna på middag och efterrätt i äkta halloweenanda. De här spökmarängerna var så söta och spindlarna så fantastiska. Tack!

 

När vi kom hem igen och hade tänt ljusen i alla lyktor fick vi besök av en liten bus eller godis-kille som sannerligen lät lite besviken när jag valde att ge honom godis. Han sa att han inte alls hade fått göra något bus. Men jag ville inte ha mer bus idag. Kände att mina egna barn skött den delen redan. Fniss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s