Fullmåne

Fullmåne, jajamen. I vår familj går den aldrig obemärkt förbi. Det märks så tydligt på nattsömnen. Hittills har jag och Minea varit de största mångalningarna. Ni minns väl att den flickan är född under fullmåne. Så det rådde ingen tvekan om att vi två var lika mångalna. Men i natt visade Leo också prov på att han är likadan. Han tog faktiskt priset i natt.

Det var inte så konstigt att han somnade för en förmiddagsvila idag. Den lilla femtonminuters vilan han brukar ta vid nio håller på att falla bort helt. Men nu i och med att klockan ändrade har vi fått ta tillbaka den vissa morgnar. Sedan sover han vid tolv igen och sover ett par timmar i snitt.

Trots en lite trött början fick vi en härlig dag med besök av Malin. Minea klängde sig fast som en apa vid henne hela vistelsen. Tio plus för att Malin var med och hämtade på dagis. Till kvällen tände vi ljus i alla lyktor, tände i takkan och nu ska vi se på serier. Helt i vanlig ordning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s