Den väggen

Här har vi den. Väggen som inte ska finnas. Tanken är att väggen i och med en köksrenovering skulle fällas och kök och matsal skulle bli ett. Det här skulle göra en riktigt stor skillnad för vår nedre våning. En renovering finns absolut i två-treårsplanen hos oss. Å ena sidan vill vi inte ens skynda med den med tanke på den ålder Leo är i nu och ett år framöver. Hellre ramma in med alla leksaker i redan lite slitet än i punkkanytt. Å andra sidan skulle man inte vilja vänta en dag till.

Men älskar att redan planera och drömma. Det är en stor del av glädjen. Min pinterest svämmar över av härliga kök just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s