Dansk design med hem

När jag väl åker utomlands tycker jag om att spana in saker som är lokala. Att shoppa dansk design, danska leksaker eller danska kläder när man väl är i Danmark. Riktigt roligt och de få saker som får följa med hem får också en lite mer speciell betydelse.

Direkt jag såg den här Peggy hängaren blev jag blixtförälskad. Den skulle få följa med hem. Och nu har vi hängt upp den i Mineas rum intill ribbstolen. Det första man ser när man stiger in i rummet. Blev super!

Barnen fick också plus plus – bitar att bygga med. Här har det redan byggts robotar, grävmaskiner och fotbollsmål.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s