Kastrup och hemresan

Vår vana trogen inledde vi dagen med hotellfrukost. Efter det tog vi en sista snabb tur på stan. Skaffade vinterjackan jag äntligen kunde bestämma mig för, åt Minea. Sedan vid utchekningstider bestämde vi oss för att ta metron direkt till flygfältet trots att planet skulle lyfta först vid 16. Senast hade vi för lite tid på oss på flygfältet och kan verkligen rekommendera att ha en extra timme eller tre på fältet i Köpenhamn så som vi hade nu. Fin shopping och trevligt att hinna sitta på Lagkagehuset ännu en extra stund.

En kort flygresa senare var vi hemma igen. Och det där med att krama sin familj hur länge som helst efter en resa. Den känslan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s