Frukost & nominering

Började dagen med frukost med mammor och barn. Verkligen en härlig start på dagen.

Nu ikväll när jag hann kolla bloggen blev jag så glad, så glad. Fick veta att Hanna nominerat mig till Årets familjeblogg till Galan 2015 som går av stapeln om en dryg månad. Tusen tack Hanna! Om ni läsare vill göra som Hanna och nominera mig till Årets familjeblogg, som är den kategori jag tycker att bäst passar min blogg, eller kanske nominera någon annan favoritblogg gör ni det lätt här.

Kram på er. Köpenhamn kallar.

4 reaktioner till “Frukost & nominering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s