Blink

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Blink
Måndag

Och där försvann ännu ett veckoslut i raketfart. Vi fick hem Pekka från Prag och har njutit av att vara hela familjen hemma igen. Det har varit mammas födiskalas, varvat med städning, bokläsning, utevistelse, simhallsbesök, söndagspannkaka med syster och what not. Men hur kan det gå så fort?

Nu är det söndagkväll igen och bara några dagar kvar tills jag åker till Köpenhamn. Hur trevligt som helst ju. Men det finns en överhängande risk att det även kommer att säga blink och vi är hemma igen.

2 reaktioner till “Blink

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s