Bokutgivning: max 30 min

Nu ger Kira Åkerström-Kekkonen ut sin andra kokbok: max 30 min och idag firades det med en bokutgivningsfest på Qhair. Alla gäster bjöds på en god frukost innehållande godsaker ur boken. Precis som boken lovar är det stora smaker med en liten twist – på mindre än 30 minuter. Kira håller fast vid att god mat kan vara hälsosam, och hon har helt rätt. Efter att ha varit på en fantastisk Marockansk middag hos henne i lördags är jag helt övertygad om att hon har rätt.

Låt oss ta avokado-kikärtsröran som ett exempel. Så många goda smaker som smälte samman perfekt. Skulle inte tacka nej till den lite oftare på brödet.

 

Till skillnad från den senaste kokboken har Kira nu fotograferat alla bilder till boken själv. Tänk vilken talang på den kvinnan.

Här har vi en hallon-tahiniyoghurt som vi också fick njuta av. Mättande och urgod.

Vad jag gillar extra mycket med den nya boken? I slutet av boken finns det butikslistor till alla recepten. Det är nämligen ofta där det blir bekymmer när jag ska testa nya recept. Jag minns inte receptet eller alla ingredienser. Nu kan jag snabbt ta en bild på butikslistan eller genast skriva in mängderna i vår OurGroceries app. Nu väntar jag ivrigt på att börja testa recept ur boken.

Tack Kira för en härlig morgon! Måste gråta lite på hemvägen för att Kira och hennes man drar tillbaka till SF imorgon. Love you!

5 reaktioner till “Bokutgivning: max 30 min

  1. Oli kiva nähdä Danni! Ihana blogi sulla ja olet niin oikeassa tästä Koran osaamisesta ja tämän päiväisestä!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s