Fotograferingsdagen

Var på världens tjejmiddag hos Kira igårkväll.

Man kan väl säga att jag var lite trött imorse. Men ut bara och kolla in fotoställen för eftermiddagens ettårs- och familjefotografering. Eftersom vi fotades som familj när Minea var ett år ville vi göra det igen med Leo. Den här gången blev det alltså utefotografering med min kusin. Nu uppdaterar jag mailen var femte minut för att kolla om det skulle finnas något litet smakprov på bilder där redan.

3 reaktioner till “Fotograferingsdagen

  1. Härliga kalasbilder! Känner så igen vår egen minsting och kärleken till killar. Signar fullkommligt avgudar alla killar/män och han väljer nästan alltid en manlig famn om tillfälle ges (ja förutom min då ;) )

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s