Hittade rätt

Ni vet alla de här miljoner möjligheter man har med att styla sin stringhylla? Nå, vi kan väl säga att vi inte riktigt är där ännu tack vare 1-åringen i huset. Men idag när jag äntligen hittade rätt nyans på skärpen, skapade jag tidningsställningen jag suktat efter.

2 reaktioner till “Hittade rätt

  1. Oo vad fint! Ville med samma också fråga (då jag vet att du har bägge två) om du kunde möjligen kunde göra ett litet vagninlägg om er Bugaboo Bee och babyzen yoyo? Jag står i valet och kvalet mellan dem nu, och har från tidigare en Bugaboo Cameleon men kan inte bestämma mej! Hjälp?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s