Belöningen

Nu har Minea lärt sig snyta sig själv. Och hon har blivit lovad fotbollskläder så fort hon kunde det. Idag hittade vi fotbollskläder i superfint skick på Lafkan, så vi slog till (spelade ingen roll att de är tre storlekar för stora). Med egna pengar köpte hon en skateboard också. Gissa om vi hade en nöjd ”stor fotbollskille” här hemma sedan. Ja, stora fotbollskillar ser hon upp till och nu är hon också en stor fotbollskille. Bara sådär. Ni kan tro att Livlyklänningen jag köpte åt henne inte ens kom på frågan ikväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s