2 reaktioner till “Den andra sidan av hösten

  1. Hur funkar bootcampen? Sover barnen som är med medan mammorna jumppar eller leker barnen där eller hur funkar det? :) funkar antagligen inte med en ettåring som springer omkring eller altrnativt har tråkigt och bara hänger i benet.

    Gilla

    1. Barnen sitter i vagnarna eller sover medan mammorna jumppar. De är rätt nöjda med att titta på från vagnarna faktiskt. Det är både promenad och sedan muskelträning där vagnarna står stilla. Det finns allt från bebisar till större barn med. Man kan också komma utan barn.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s