Nytt på skofronten

Det var definitivt dags för lite nya sköna och bra tossor. Jag använder minilite bil och går väldigt mycket nu. Vilken tur att det fortfarande verkar vara in att gå omkring i lenkkare hela tiden. Mina nya Asics Cumulus 17 måste vara de skönaste jag någonsin haft. Studsar fram på moln. För ett par år sedan gjorde jag ett test i en affär som direkt visade hurdana skor jag skulle ha för min fot. Efter det kommer jag knappast någonsin att kunna byta märke från Asics. Känns så bra att veta och självklart känner jag att de är rätta för mig.

Nike-skorna köpte jag bara för att matcha med Minea. Mjehehe. Not! Men så himmelska i jämförelse med Conversen. Dessutom har ju min fot vuxit en storlek i och med mina graviditeter så behovet av nytt (och bekvämt) är stort.

4 reaktioner till “Nytt på skofronten

    1. Köpte på xxl barnavdelning. De går ända till storlek 40. Biträdet meddelade att det är många damer som köper där. Minns inte nu vad modellen heter.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s