Weekend getaway

Ah. Pekka och jag har haft två underbara dagar i stan. En mini getaway på ett drygt dygn. Vår Helsingforsvistelse kunde kallas det ultimata hamburgartestet (där Friends&Brgrs stod som självklar förhandsfavorit och vinnare). På våra 28 timmar i stan hann vi kasta i oss Burger King innan till lunch, ramla in McDonald’s mitt i natten och njuta av Friends&Brgrs till lunch idag.

Vår egentliga orsak för getawayn var kärlek. Vi gick på bröllop på Sveaborg. Började visserligen dagen med hår och smink och fortsatte sedan i rask takt med lunch och check-in på hotellet innan vi var redo för party. Och vilket party sen!

Älskade vänner!

De här brudarna! *emojimedhjärtögon*

Idag blev det en mycket långsam start på dagen med hotellfrukost, shopping (ja nya skorna invigdes genast) och sedan mera hamburgare förstås.

Sedan var det som vanligt alldeles härligt att få burra in sin näsa i barnens hår igen. Och vet ni. Till kvällen stod Leo plötsligt utan stöd. Eller inte så plötsligt. Han har ju övat som en tok. Hela pannan är blå av alla test.

Nu är jag ganska trött och lycklig här. Good night sweethearts!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s