Habitare 2015

Igår började paraplybilderna smyga sig in i instagramflödet. Tyckte det såg så maffigt ut redan igår och visst var det det mäktigt live idag också.

Nu i och med att vi försöker skapa hemtrevlighet här hemma har jag blivit ruskigt ivrig på att hitta passande konst. Så vi hängde en lång stund på art-sidan. Såå fina tavlor. Och sedan plötsligt stod vi där vid IKIKORU och köpte smycken åt både syster och mig.

Vi strosade runt och njöt av lugnet på mässan.

Fastnade för flera fina dukningar. Den här koppen från martinex var en riktig favorit.

Och denna härliga träpall bongade vi vid Aada. Skulle vara ypperlig i vår hall.

Denna hylla var alldeles härlig och fångade oss direkt.

Och jag blir bara mer ivrig på marimekkogrejer och det där grytunderlägget av träkulor är härligt.

Klockan åtta var vi klara och tog oss hemåt med väskan full av tidningar, smycken, lakrits. Allt det som hör mässor till.

4 reaktioner till “Habitare 2015

  1. Den där hyllan har jag också fastnat för i någon tidning. Men jag minns inte tillverkaren, minns du? Mycket fin! Blandning mellan Lundia och Arteks string (och kanske Ikea :)).

    Gilla

  2. Nu känner jag ingen smycket, såg det på mässan då vi gick förbi. Och den där hyllan kommenterade jag åt sällskapet att jag sett någonstans och gillat jag med. Inte för att jag kommer ihåg tillverkare jag heller. Marimekko har länge varit en favvo, beundrade deras porslin på flera ställen. Skön mässa var det! Tänk att vara vägar inte möttes.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s