Personlig telefon

I samarbete med CaseApp.

Aaah älskar att få paket. Nu kan man säga att mina födelsedagsgåvor börjar droppa in. Först ut var detta iPhoneskal från CaseApp som jag hade fått designa själv här om dagen. Och blev såklart urglad när det såg ut precis som jag gjort det. Det fanns ju ungefär en miljon olika alternativ eftersom man kan ladda upp bilder, göra kollage, lägga till texter och figurer och what not. Alltså känner att jag hade kunnat lägga precis hur mycket tid som helst på att snurra runt bilder och texter. Men jag fastnade genast för denna text och hur jag än snurrade med bilderna så var det bara precis detta jag ville ha. Så det blev precis som jag ville ha det. Personligt men ändå enkelt. Tack CaseApp för gåvan!

Om du nu blir sugen på att gå in och designa ett eget skal till telefonen eller iPaden kan jag med glädje berätta att du får -20% rabatt på ditt köp med koden DANNI20. Koden är giltig till och med den 20.9.2015. Koden fungerar i Finland på caseapp.fi och i Sverige på caseapp.se. Ååh, möjligheterna är oändliga. Have fun!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s