Favoritmärket Mini Rodini

Javisst! Jag har blivit pandagalen. Mini Rodini är mitt absoluta favoritmärke bland barnkläder just nu. Nu svämmar nätbutikerna över av nya plagg för hösten och vintern så jag tror att det blir lite surf ikväll faktiskt.

Dessa ryggsäckar såldes slut på några få timmar i nätbutikerna när de kom ut för några veckor sedan. Så det är inte bara jag som är galen har jag märkt. Jag har gått från barnvagnsgalning till pandagalning. Alltid något.

EDIT: Kunde tydligen inte vänta till kvällen. Storlekarna började ju sina. !!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s