Överraskningarnas dag

Wohoo vilken lördag! Möhippa hela dagen med bubble soccer, karaoke och vappenfest i Kaisaniemi. Sedan blev det annat program för gänget medan jag åkte vidare. Måste bara säga att bubble soccer var superomtyckt av alla deltagare. Svettigt och tungt var det också. Men roligt!

Vidare alltså för att med ett annat gäng överraska en 30-åring när det var dags för suprisekalas för henne. Kalaset bjöd på middag, poolparty för barnen och tårta. Och så bra att bara lalla hem de där femtio metrarna när det var dags att tacka för oss.

Verkligen överraskningarnas dag, denna lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s