Energi.

  

Så kul kväll igår. Gäster som vi kunde njuta med hela kvällen och prata hus och hem med. Gästerna var nämligen det par som köpte vårt förra hem i våras. Vilken energisk kväll det var. Idag inte heelt lika energisk. 

 

Och på tal om energi. Har tidigare också varit inne på energitjuvar här. Och i och med att jag tröttnade totalt, kollapsade lite, i somras har min hjärna riktat in sig på energi rätt mycket igen. Vad och vem ger mig energi och vad och vem bara tar energi? Ni som frågade om jag kunde ge några tips på hur man sänker kraven i vardagen så kan jag säga att det här är ett av det viktigaste. Red ut dessa frågor och umgås med sådana som både ger och tar och som genuint tycker om dig och din familj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s