Hylla eller byrå?

Det är väldigt mycket inredning på hjärnan just nu. Närmare bestämt är det Stringhyllor eller en maffig byrå som gäller efter att vår lilla byrå som följt med oss länge nu givit upp (visserligen började den ge upp för ett par år sedan men har limmats ihop otaliga gånger). Och nu försöker vi alltså hitta något som skulle vara med oss minst lika länge.

Och så sitter jag ju här med beslutsångesten till på köpet och jag känner att jag nästan varje kväll i två månaders tid nu suttit och googlat samma sökord med samma resultat (såklart). Och just när jag hittat min absoluta favorit så har den slutat tillverkas. Har en stringhelhet i en köpkorg också. Bara ett klick i från.

Mannen på bilden har allt och inget med inlägget att göra. Vi måste ju välja lite babyproof ännu. Eller bara skippa den delen. Syster som hejar på det lite mindre babyvänliga alternativet säger att han växer fort. Sant det också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s