Hemma igen

Fullt ös när barnen är hemma igen efter åtta timmar hos mommo och herr S. Det är väl inte så konstigt att hemmet känns tomt och det är ovant att verkligen göra något med fria händer och byxben när de inte är hemma.

Minea fick ändå ro med en ordentlig pysselstund mot kvällen. Och båda barnen somnade gott efter en dag på vift. Förresten älskar jag designletters muggar helt enormt. Alla i familjen har egna. För det mesta står de bara och dammar i Stringhyllan. Men nu har de börjat få användning också. Så härliga!

2 reaktioner till “Hemma igen

  1. Jag är också helkär i de där muggarna. Vi har plastversionen (melamin) som tandborst/vattenmuggar på toaletten. Två av fem har spruckit och gått sönder då de i barnens behandling fallit i golvet för mycket. Drömmer om de där i porslin och påslakanet är så fint.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s