Sommarteater

Ingen sommar utan Raseborgs sommarteater. I år är det Emil i Lönneberga som spelas där. Det är tjugo år sedan de ställde upp Emil där och jag minns den fortfarande rätt bra. Åtta år var jag och jag minns att vi älskade pjäsen så mycket att vi såg den två gånger den sommaren.

I år blev det sommarteaterdebut för loppan. Vi har läst många kapitel i Stora Emilboken och sett filmen och så. Och nu idag var det dags för höjdpunkten. Teatern.

 

4 reaktioner till “Sommarteater

 1. Hur gick det med en tre-åring? Funderar själv på att gå med vår, men har hört både positivt och negativt om att gå med barn (längden, stilen på teatern osv…)! Ja tror att han sku älska den, han gillar Emil filmen! :)

  Gilla

  1. Nå det gick över förväntningarna tycker jag. I andra akten blev Minea lite trött under Vimmerbymarknaden som var lite utdragen och då började hon läsa lite i programbladet istället. ;) Hon så lycklig över teatern och jag tycker inte att det var något skrämmande i teatern, vilket det ofta har gjorts. Inget större om kommandoran eller annat hemskt. Så tycker din treåring om Emil så tycker jag att ni ska gå. Du vet nog bäst!

   Gilla

   1. Låter ju hur bra som helst! Ha mest just fundera över de där lite mera skrämmande figurerna och händelserna, men då ska vi genast boka och åka iväg! Tack!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s