Tio sekunders trädgården

Jag brukar inte riktigt lyckas med att hålla blommor vid liv. Ibland lyckas jag med nöd och näppe. Nu har jag ändå nästan alla blommor vid liv. Jo nå en reablomma (varför köper man sådant) dog dag två. Men resten. Helt okej. Och våra två äppelträd har fått en massa karter. De förra ägarna berättade att träden inte gav någon frukt alls ifjol. Nu väntar vi på skörden och äppelpajerna.

Medan jag höll ett krampaktigt tag om vagnen och vaggade lilleman till sömns i dagsvilotider knäppte jag några bilder också. Annars skulle mamma inte tro mig. Till saken hör att jag alltid skickar mina halvdöda (eller helt döda) blommor och växter till henne och på en kort tid har hon liv i dem.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s